Izrada Magento internet prodavnice (online shop)

Izrada web sajta, izrada web sajtova, web dizajn, internet marketing, online marketing, društvene mreže, internet prodavnica, SEO optimizacija

Magento je e-commerce (e-komerc) platforma koja nudi fleksibilna i funkcionalna rešenja za online prodavnice koje su dizajnirane da omoguće kompanijama da razviju online prodaju. Magento je trenutno e-komerc platforma sa najbržim rastom i izuzetnom popularnošću na tržištu. Veruje mu više od 150.000 preduzeća, uključujući i neke od vodećih svetskih brendova.

Moćan sistem kataloga sa prilagodljivim atributima proizvoda omogućava prodaju raznih vrsta proizvoda, od kozmetike, podrške za digitalne proizvode (mp3, dokumenta) do računarsih komponenti sa prilagodljivim tehničkim specifikacijama proizvoda.

Magento poseduje korpu za kupovinu (shopping cart), veliki broj «payment gateways-a» (metoda za online plaćanje), poređenje proizvoda, napredne izveštaje, statistiku i SEO optimizovane URL-ove. Postoji podrška za kupone, kodove za sniženja, upravljanje katalogom, lista želja, unakrsna prodaja i mnogo toga.

Omogućava kreiranje promocija proizvoda na neograničen broj načina: promotivni kod kojim se ostvaruje popust prilikom naredne kupovine, dobijanje jednog proizvoda gratis iz određene kategorije ako se premaši određena visina porudžbine… Moguće je i podešavanje vremenskog intervala u kome će neki proizvod biti na akciji ili popustu.

Ove karakteristike daju sistemu svestranost i prilagodljivost. U Meagento sistemu je moguće organizovati više prodavnica sa istim rasporedom i skupovima komandi, pa čak i istim bazama podataka. Upravljanje prodavnicama se radi sa jednog mesta (administracija).

SciTech poseduje neophodno tehničko znanje koje će omogućiti iskorišćavanje maksimum kapaciteta i funkcionalnosti Vaše Magento prodavnice. Kada radite web dizajn i razvoj e-komerc sajta u istoj firmi, kao što je na primer SciTech, to znači da ćete mnogo bolje, kvalitetnije i brže pokrenuti čitav web sajt, kao i izvršiti kasnije promene.

Share

Оставите одговор