Izrada Web sajta

Višegodišnje iskustvo u web dizajnu i razvoju web sajtova kao i konstantno upoznavanje sa svetskim trendovima i standardima, omogućava nam da našim klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja kada su web sajtovi i digitalni marketing u pitanju.

Prilikom izrade svakog web sajta ili marketing projekta, trudimo se da dođemo do najboljeg mogućeg rešenja u dizajnerskom i funkcionalnom smislu.

//www.webart-studio.rs/wp-content/uploads/2018/03/izrada-web-sajta-1.jpg

Kreiramo responsive sajtove koji se prilagođavaju uređaju sa kog im se pristupa, podjednako su jednostavni za pristup sa tablet računara, mobilnog telefona i desktop računara.

Svi naši sajtovi imaju mogućnost jednostavnog ažuriranja sadržaja putem našeg CMS (Content Management System), odnosno programsku aplikaciju za upravljanje njegovim sadržajem.

Planiranje

Najvažnija stvar prilikom izrade web sajta je planiranje, nema dobrog projekta bez dobrog plana. Saslućemo sve vaše ideje, želje, ciljeve, analizirati vašu ciljnu grupu, vašu konkurenciju, vaše proizvode i zajedno doći do najboljeg rešenja.

Razvoj web sajta

Uklapamo boje, biramo tipografiji, crtamo ilustracije i u savršenoj kombinaciji svega toga, dobićemo pravi izgled web sajta. Nakon dizajna, radimo na kodiranju i programiranju, koja zavisno od projekta uključuje projektovanje baza podataka, kodiranje potrebnih skripti, pripremanje klasa... Poslednja faza je povezivanje dizajna sa kodom, prikaz finalnih stranica, testiranje i otklanjanje bagova.

Nakon testiranja puštamo web sajt, i krećemo u sledeću fazu promocije.

Promocija web sajta

Zadovoljni ste urađenim poslom, sadržajem, izgledom, imate sve funkcije koje ste želeli, ali ono što vam sada treba su posetioci, a da bi došli do njih potrebna Vam je promocija.

Usluge koje nudimo

Digitalni marketing

Online strategija u cilju povećanja vidljivosti kompanije na internetu.

Read more
Dizajn Web sajta

Moderan i funkcionalan dizajn web sajta i online prodavnice po meri klijenta.

Read more
SEO Optimizacija

Optimizovanje Web sajta sa ciljem postizanja visoke pozicije na Google.

Read more

Poručite vaš web sajt – 060/48 58 788