fbpx

Ne radi se o tome koliko plaćate, već o tome kakve rezultate ste dobili za ono što ste platili! Svaki plan uključuje 1 mesec tehničke podrške i održavanja web sajta ili društvenih mreža.

Cena izrade sajtova ne može biti ista za sve vrste sajtova jer se sajtovi razlikuju po više osnova. Razlikuju se po funkcionalnosti, dizajnu, izgledu, broju stranica, i brojnim drugim sadržajima. Takođe, jedna je cena koja se formira za standardnu web prezentaciju do 10 stranica a sasvim je druga cena za internet prodavnicu koja ima 100 ili više proizvoda.

U zavisnosti i od toga da li se sajt radi na nekom već gotovom CMS sistemu (sistem za editovanje sadržaja) ili se sajt radi kompletno od nule, dugačija je i cena.

Ako se pitate koliko košta izrada web sajta za oglase, online prodavnice i sajtovi za prodaju automobila, online booking vaših apartmana, dating sajtovi i sl, možemo vam samo reći da takvi sajtovi spadaju u visoko budžetne sajtove, jer takvi sajtovi se najčešće rade od nule, zahtevaju puno vremena, znanja i rada.

Silver sajt

400

Početak biznisa


Moderan Responsive dizajn

Do 10 web stranica

Galerija slika

Kontakt forma

X

Povezivanje sa društvenim mrežama

Osnovna SEO optimizacija

Rok izrade 7 - 10 dana

Gold sajt

600

Razvoj biznisa


Moderan Responsive dizajn

Do 25 web stranica

Galerija slika

Kontakt forma

Newsletter

Povezivanje sa društvenim mrežama

Osnovna SEO optimizacija

Rok izrade 10 – 20 dana

Platinum sajt

700+

Razvijeni biznis


Moderan Responsive dizajn

Neograničen broj stranica

Galerija slika

Kontakt forma

Newsletter

Povezivanje sa društvenim mrežama

Osnovna SEO optimizacija

Rok izrade 20 - 30 dana

*cenovnik se odnosi na klijente iz Srbije i regiona

Svi paketi uključuju:

  • Prilagodljivi (eng. Responsive) dizajn
  • Neograničen broj email adresa
  • 1 mesec tehničke podrške

Svaki projekat je drugačiji. Kreiramo prilagođenu cenu za svaki projekat. Cena dobro urađenog veb sajta kreće se od 1000 eura do 3000 eura u zavisnosti od toga koliko je napredna web stranica. Većina web stranica koje smo kreirali su napravljene kao Sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji administratoru sajta omogućava dodavanje, promenu i brisanje sadržaja bez plaćanja sati za programiranje radi toga.

Za sve informacije u vezi cena, koliko bi koštao web sajt ili online prodavnica, marketing kampanja na društvenim mrežama, pošaljite nam zahtev sa preciznim informacijama  koja vrsta sajta je u pitanju. Ako je to web prodavnica, bar okvirno broj proizvoda, koje načine plaćanja želite na sajtu i sve što bi moglo doprineti boljem opisu web sajta. Kad je web dizajn i njegova cena u pitanju, precizirajte da li želite i logo firme ili već posedujete logo.

Na taj način ćemo odmah znati šta želite i nećemo dodatno trošiti vreme na dodatna pitanja, prepiske mejlom i sl. Možete nas kontaktirati mejlom i putem telefona.

Za cenu izrade sajta je jako poželjno da nam pošaljete link ili linkove nekih sajtova koji vam se sviđaju…

Nakon što usvojimo rešenje i dogovorimo se, vaš sajt može biti napravljen za 10 - 30 dana i postavljen na server. To sve pod uslovom da već imate zakupljen hosting i domen (imevasegsajta.rs/com). Ako nemate hosting i domen, registrovaćemo ih na vaše ime. Cena izrade sajta podrazumeva besplatnu uslugu zakupa hostinga i domena a jedini vaš trošak je cena koju plaćate za zakup hostinga i domena no godišnjem nivou kod provadera.

Najpovoljniji Hosting