IZRADA WEB SAJTA
WebArt Studio

Izrada web sajtova se izvršava na stručan i profesionalan način u skladu sa svim savremenim Internet standardima. Kombinacijom ekskluzivnog premium dizajna i najnovijih tehnologija u izradi sajtova, stvaramo kvalitetno prisustvo Vašeg poslovanja na online tržištu.

Naš tim čine web dizajneri i programeri koji će svoje dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica preneti na vašu web prezentaciju i svojom profesionalnošću i predanošću poslu učiniti da vaš web sajt posetioce ne ostavi ravnodušnim.

Saradnjom sa nama možete očekivati veoma jednostavno samostalno ažuriranje izrađenog web sajta putem našeg CMS-a, potpunu fleksibilnost sajta kroz mogućnost naknadne nadogradnje, kvalitetan kod sajta, unikatan web dizajn sajta, intuitivnu navigaciju sajta, profesionalnu podršku nakon lansiranja sajta, pronalaženje novih klijenata i unapređenje trenutnog poslovanja!


Izrada web sajta je prvi korak ka vašem prisustvu na internetu. Specijalizovani smo za izradu svih vrsta web sajtova a više od dve decenije izrade internet prezentacija dovoljno je iskustvo za svaki novi izazov. Izradu sajta započinjemo kroz komunikaciju s klijentom. Njegove želje i potrebe usmeravamo na način kojim će njegova internet prezentacija ostvariti maksimalni učinak.

Svi sajtovi za koje smo radili optimizaciju sajta za ključne reči visoko su pozicionirani na Google. Naši klijenti su uz web sajtove koje smo dizajnirali za njih ostvarili poslovni napredak, stekli veći broj klijenata za svoj posao i ostvarili veliki profit od posla kojim se bave.


IZRADA WEB SAJTA

 

USLUGA USMERENA KORISNIČKIM POTREBAMA

Naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa web dizajna i developmenta do implementacije rešenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprekornu komunikaciju.

VIZIJA PROJEKTA I ANALIZA

Ključni korak u realizaciji web projekata je fokus na planiranju i određivanju strategije projekta izrade sajta koja je u skladu sa vizijom klijenta. Vrši se analiza potrebnih funkcionalnosti, načina prezentacije podataka i dizajna kako bi se kreirala najpogodnija i najskalabilnija arhitektura koja će obezbediti visoke performanse.

KONSULTOVANJE O TEHNOLOGIJAMA ZA IZRADU SAJTA

Ako niste poznavaoci tehnologija i niste sigurni koje treba da se koriste, bilo da su u pitanju web dizajn ili web programiranje, mi ćemo vam pružiti podršku u procesu odabira prave kombinacije tehnologija za vaš projekat, a da se istovremeno ispoštuju svi standardi i usaglašenost sa najnovijim trendovima.

KORISNIČKO ISKUSTVO

Veliku pažnju posvećujemo dizajnu korisničkog interfejsa pri izradi sajta koji će biti jednostavan i upotrebljiv za krajnje korisnike kroz sveobuhvatnu izradu prototipa i testova upotrebljivosti.

IZRADA SAJTA – WEB RAZVOJ I TESTIRANJE

Čim su završeni svi radovi na razvoju web rešenja (dizajn i web programiranje), naši inžinjeri vrše testiranja aplikacije na probnom test okruženju, kako bi se otklonile sve potencijalne greške.

ISPORUKA REŠENJA I PODRŠKA

Nakon što je projekat detaljno testiran, spreman je za isporuku krajnjem korisniku. Svi korisnici dobijaju obuku i dokumentaciju sa objašnjenjima kako da pravilno koriste i održavaju aplikaciju ili mogu da se odluče da taj deo posla prepuste nama.

KONTUIRANO UNAPREĐIVANJE SAJTA

Često se dešava da korisnici uvode nove poslovne procese i zahteve i žele da ih usklade sa web aplikacijom. Obezbeđujemo da naši web projekti imaju laku mogućnost dodavanja i integracije novih mogućnosti.
UKOLIKO SE ODLUČITE ZA IZRADU SAJTA KOD NAS, DOBIJATE SLEDEĆE:

 • unikatan visokoprofesionalan dizajn
 • integraciju na CMS sistem
 • instalaciju dodataka za povećanje bezbednosti
 • instalaciju dodataka za SEO optimizaciju
 • mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika
 • dodavanje novih stranica, tekstova, slika, galerija ili video materijala
 • logovanje preko veb pregledača (eng. web browser) sa bilo kog mesta
 • sigurnost podataka
 • odlična integracija na društvenim mrežama
 • backup podataka
 • jednostavan i dopadljiv interfejs
 • povoljne cene web dizajn usluga

Započnimo naš zajednički projekat

Pomoći ćemo Vam da unapredite Vaš posao i dostignete željene ciljeve.


PORUČITE WEB SAJT