MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Online marketing

 

Najveća prednost oglašavanja (Google npr) je ciljanje populacije koja ima potrebe za proizvodima i uslugama koje vi kao firma ili pojedinac nudite .

Online reklama-Isplativa investicija

Zbog niskih troškova PPC oglašavanje mogu priuštiti čak i male kompanije kako bi došle do novih potrošača. Tokom vođenja kampanje moguće je kontrolisati troškove i prilagođavati je svom budžetu. Cena po kliku najviše zavisi od snage Vaše konkurencije jer u PPC oglašavanju najistaknutije pozicije zauzima ona kompanija koja ponudi najvišu cenu po kliku. To znači da ovaj vid oglašavanja može biti veoma isplativ kada nemate konkurenciju ali i skup kada je konkurencija jaka.


Precizno praćenje troškova i rezultata na internetu

U poređenju sa nekim drugim vidovima reklamiranja (npr. TV i radio reklame, bilbordi) pri PPC reklamiranju je moguće precizno meriti efekte oglašavanja. Ubacivanjem koda na Vaš sajt moguće je precizno meriti broj klikova, cenu po kliku kao i procenat posetilaca koji naruče Vaš proizvod ili uslugu. Stalnom analizom i optimizacijom PPC kampanje postiže se smanjenje troškova i veći rezultati.

Brzi start SEO kampanje

Nakon podešavanja kampanje i postavljanja reklama prvi posetioci ce doći na Vaš web sajt posle samo nekoliko sati. Ovo je velika prednost u odnosu na SEO kao i ostale vidove reklamiranja.


OPŠIRNIJE

Naše Usluge


Strategija marketinga na društvenim mrežama

Kombinujući elemente strategije povećavamo prodaju/posećenost Vašeg sajta, dobijamo uvid u ciljne grupe i lakše kreiramo sadržaj.Menadžment društvenih mreža

Naše oglašavanje na društvenim mrežama dokazano povećava prodaju i doprinosi rastu Vašeg poslovanja u 100% slučajeva.Kreiranje sadržaja za društvene mreže

Nudimo veliki izbor pisanja sadržaja za društvene mreže i servise koji Vam pomažu u direktnom ili indirektnom maketingu.
Marketing na društvenim mrežama?

SMM pomaže kompaniji da dobije povratne informacije neposredno od klijenata (i potencijalnih klijenata) dok istovremeno stvara mnogo personalniju sliku o sebi na globalnom nivou. Interaktivnost društvenih medija daje klijentima priliku da postavljaju pitanja, ulože eventualne žalbe, podele mišljenja. Klijenti se na taj način osećaju sigurnijim a kompanija pokazujući brigu o klijentima stiče još veći autoritet. Ovaj aspekt SMM naziva se upravljanje odnosima s klijentima preko društvenih mreža (eng. social CRM, customer relationship management).


Izrada web sajta, izrada web sajtova, web dizajn, internet marketing, online marketing, društvene mreže, internet prodavnica, SEO optimizacija

Izrada web sajta, izrada web sajtova, web dizajn, internet marketing, online marketing, društvene mreže, internet prodavnica, SEO optimizacijaUSLUGE MARKETINGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

 

Pre nego što započnete sa strategijom marketinga na društvenim mrežama, potrebno je napraviti dobru osnovu. Dobra osnova podrazumeva da imate unikatan logotip i korporativni identitet kompanije, visoko kvalitetan dizajn web sajta, kvalitetan i relevantan sadržaj na sajtu prilagođen ciljnoj publici i pretraživačima (SEO optimizacija) i vizuelno privlačan dizajn profila na društvenim mrežama.

Ukoliko ispunjavate sve navedene kriterijume, ništa vas ne može sprečiti u ostvarivanju punog potencijala vašeg poslovanja. Ipak budite svesni da rezultati ne dolaze tek tako; potrebni su konstantan rad i posvećenost.

 

Naše SMM usluge obuhvataju sledeće oblasti:

  • konsultacije i kreiranje strategije za društvene medije (analiza konkurencije)
  • SMM analitika i izveštavanje o performansama
  • kreiranje jedinstvene Facebook, Twitter i Google+ stranice sa naslovnom i profilnom slikom
  • reklamiranje na društvenoj mreži Facebook
  • reklamiranje na sajtu YouTube

 

Bilo da su u pitanju velika kompanija, mala kompanija ili pojedinac, svi mogu koristiti potencijal društvenih medija i pokazati postojećim ili potencijalnim klijentima svoju profesionalnost i vrednost koju bi dobili (ili dobijaju) poslujući s njima.Započnimo
Vaš Projekat

 

Online oglašavanje je najbolji način za brzo dovođenje kvalitetnih posetilaca na web sajt koji mogu postati kupci i korisnici vaših proizvoda i usluga!


PORUČITE WEB SAJT